luni, 28 decembrie 2009

Fugi! [Ea]


Reflectoarele rosii imi innebuneau ochii. Nimic nu se mai vedea pe scena, doar sclipiri fantomatice pierdute in fata cortinei. Mi-am dus gandurile intr-un colt inderpatat, intr-un colt rezervat pentru ea. Un tremur rece mi-a invadat corpul.Ea.
-Cutremur! a strigat cineva de langa mine.
Realitatea mi-a zbarnait in fata. Totul tremura intr-un ritm alert. Majoritatea plecau din sala. Pe scena a mai ramas doar o fetita. S-a uitat la mine si a zis:
-Fugi!
Nu am clipit de doua ori si am pornit spre usa dubla din spatele salii. In fata mea am vazut un perete format din pietre. Nu!! Am tipat puternic pana cand totul a inceput sa ma ia cu lesin. O ceata fina mi-a invaluit vederea. In final cand totul devenise negru, in fata ochilor mi-a aparut tavanul camerei mele. Of! doar un vis. M-am dus in bucatarie sa imi beau cafeaua, pana cand cineva a batut la usa.
Am deschis usa si in fata ei, aceeasi fetita din vis:
-Fugi!
Din nou cutremurul a pornit. M-am dus la magazinul cel mai mare de langa mine( asa ne-au invatat in caz de cutremur). Cand am ajuns langa intrare, cutremurul s-a oprit. O ploaie fina a inceput sa se arate. In mijlocul parcarii: Ea...

1 comentarii:

Anonima spunea...

foarte faina compunerea ms pt comentariu

Trimiteți un comentariu